Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Skarva barnehage er en TETT PÅ barnehage, som hver dag jobber for høy kvalitet i barnehagen. 

Skarva barnehage jobber for et godt psykososialt barnehagemiljø og jobber forebyggende med god observasjon samt informerte, nære og lydhøre ansatte. Vi jobber etter Bærum Kommunes handlingsplan for et godt psykososialt arbeidsmiljø. I Skarva barnehage har vi aktivitetsplikt; plikt til å følge med, plikt til å melde i fra til daglig leder, som håndterer og følger opp på en forsvarlig måte. Alle barn skal ha det trygt og godt i Skarva barnehage. Vi har videre plikt til å undersøke, dokumentere, følge opp og iverksette tiltak. 
Tiltak blir stadig evaluert og tilpasset barnet. 

Når vi observerer sårbare barn, benytter vi oss av "Barnets Plan", hvor vi kartlegger barnet, med mål om å komme i forkant og hjelpe barnet tidlig. 

Vi er opptatt av et godt foreldresamarbeid, og samarbeider også her tett med foreldre. 

Natur

Vi tar gjerne samlingsstunder og aktiviteter ute i naturen. Vi har også laget to eventyr/lekekasser ute som barna kan fylle med det dem ønsker. vi er også opptatt av å være i nuet og følge barnas interesser slik som med sneglen vi ofte har på besøk.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn