Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

SKARVA BARNEHAGE SA

Velkommen til vår barnehage!

Skarva barnehage har totalt 18 barn, og består av to små avdelinger. Til høsten-24, er det 7 barn på småbarnsavdeling og 11 barn på storebarnsavdeling. 

Vi har fine lyse lokaler og et flott uteområde som består av både lekeplass og naturtomt. Barnehagen ligger innerst i en blindvei, og er godt skjermet fra trafikk. Vi har egen bålplass og gode turmuligheter i nærmiljøet. Det er gåavstand til både Gullhaugskole og Bærums Verk. Vi samarbeider med flere barnehager i nærmiljlet for et større nettverk for våre førskolebarn siste året i barnehagen. 

For mer info og bilder se de ulike fanene. 

Ønsker du plass hos oss, legger du innen en søknad på vanlig måte gjennom Bærum kommune. Hovedopptaket krever innsendt søknad innen 1/3 2024. 
Under aktuelt finner du svar på vanligeste spørsmålene innfor opptak. 
Ønsker dere plass til deres barn i Skarva barnehage og vil komme og titte litt på barnehagen? Dørene til Skarva barnehage står alltid åpne og vi ønsker dere varmt velkommen på besøk. Ring gjerne på forhånd!

Tlf: 91997926
Se også: Skarva barnehage på facebook og Instagram: skarva_barnehage
Vår epost adresse er
skarva-barnehage@hotmail.com 
Se videre info under:om oss

Vår visjon: Trygghet er grobunnen for all videre utvikling og læring.


Kontaktperson:

Daglig leder: Mirjam Kirwin
Privat tlf. 95116583
Barnehagen: 91997926
skarva-barnehage@hotmail.com

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn