Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Aktuelle saker:

GOD SOMMER TIL ALLE SMÅ OG ALLE STORE. 

Tusen takk for nok et kjempe fint år med dere alle i Skarva barnehage.

 Vi gleder oss til å se dere alle igjen til høsten.

Og vi gleder oss til å bli kjent med fire nye barn til høsten 2023. 


Før opptak ser vi at det er en del spørsmål som går igjen hos dere foreldre som vurderer å søke oss. Mye info ligger under de ulike fanene på hjemmesiden. Finner dere ikke informasjonen dere lurer på, ikke nøl med å ta kontakt! Enten dere vil komme på besøk i barnehagen eller om dere vil sende mail/ringe. -Barnegruppe høsten 2023.
4 Barn født 2018
2 Barn født 2019
4 Barn født 2020 
4 Barn født 2021
4 Barn født 2021

Av ansatte så har vi en styrer med barnehagelærer utdanning. Viderekurset i spesialpedagogikk innenfor barnehage, CLASS Pre-K-klassifisert, bestått kompetanseheving som omhandler miljø og krenkelser i barnehagen. Daglig leder jobber på avdeling 3,5 dager i uken. Vi har en padagog på dispensasjon som er fagarbeider samt gjennomført kompetanseheving som omhandler barnehagemiljø og krenkelser. I Skarva har også en pedagogisk medarbieder med tidligere erfaring som dalig leder og pedagog på dispensasjon. Hun har gjennomført kompetanseheving som omhandler barnehagemiljø og krenkelser, samt samarbeider tett med spesialpedagoger i kommunen. Vi har tre barnehagemedarbeidere med erfaring fra barnehage og som kjenner Skarva barnehage godt, samt to fagarbeidere hvor den ene har pedagogikk-utdannelse. 


-Mat
Vi har fokus på sunn mat og lager mat med barna 3 dager i uken, baker rundstykker en dag og har fremst vegetarmat og fisk de andre dagene. Det er alltid mye frukt å grønt til 3 maten og på bursdager har vi smoothie. 

-Turer å utelek
Vi har et stort å fint uteområde med mange ulike motoriske utfodringer for barna, både skog og lekeapparater. Vi har en handy foreldregjeng som stiller opp å bygger og ordner på dugnader- barnehagen skal både få en ny terasse og sklie ila våren. 
Vi går ofte på tur i nærområdet- her har vi både akebakker, lekeplasser, skog og jord.

Hvert år scorer vi høyt på foreldreundersøkelser og ligger på et snitt på 4,9 av 5. Det som går igjen er trygge barn som trives godt, godt samarbeid med foreldrene, bra mat, forutsigbart hvem som barna møter i barnehagen, trygge ansatte. Skarva barnehage scorer som en av landets beste barnehager.


Vi er en glad gjeng som setter pris på humor å tull i hverdagen. Skarva ansatte har vi alltid et ledig fang og vi setter barns trygghet høyt. Vi er omsorgsfulle, nære, tilstede, opptatt av et positivt blikk på alle barn. Vi jakter på barnas styrker og løfter disse og barnas selvbilde og skaper et godt barnehagemiljø. 

Vi er lydhøre voksne som er fleksible og gir rom for barnas innspill og ønsker for dagen. Vi slenger oss på barnas interesser og ut fra barnas egne interesser, blir det ofte prosjekter, undring eller utforsking sammen med barna. Vi gir barnas lek stor plass og legger til rette for læring både spontant og i planlagte aktiviteter. 
Vi har en personalgruppe med høy kompetanse og mange års erfaring fra barnehage. Vi jobber med Bærum kommunes kompetanseheving "Tett På"- med mål om å bli en høykvalitets barnehage. 

Velkommen til oss!
Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn