Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Aktuelle saker:
Innfor opptak så er det en del spørsmål som går igjen hos foreldre som vurderer å søke oss så har samlet noe av det her.
Det finnes også beskrevet under de ulike fanene på hjemmesiden og finner dere ikke svaret her så er dere hjertelig velkommen til å komme på besøk eller ta kontakt via telefon.

-Mange ser fordelene av at vi er en liten barnehage sett utfra at de alltid er kjente voksne på plass, ikke så mange å forholde seg til, alle voksne kjenner alle barn, tett oppfølgning og en fleksibel hverdag da vi kan ta en spontantur eller gå ut tidlig når været er fint osv. 

det som kan være en bekymring er at barnet ikke har så mange i sin aldersgruppe når det kommer til skolestart, våre førskolegrupper har variert fra 1-6 barn å vi har hatt barn som sogner til både Gullahaug, Lommedalen og Anna Krefting. Vi har i alle år hatt tett samarbeid med andre barnehager slik at førskolegruppen har hatt 1-2 dager i uken på tur med Lommedalen meninghetsbarnehage eller Grindaberget for å bli kjent med flere barn til skolestart å få flere venner.  
Vi samarbeider også med Sleiverud og Gullhaug under våren før skolestart- de arrangeres leketreff og fotballcuper. 


-Barnegruppe høsten 2022.
4 2017 barn
4 2018 barn
3 2019 barn
4 2020 barn
3 2021 barn

Av ansatte så har vi en styrer med barnehagelærer utdanning samt nasjonell lederutdanning for styrere som jobber på avdeling 4 dgr i uken, en pedagogisk leder med barnehagelærerutdanning, merkantil/pedagog med over 20 års erfaring, 2 fagarbeidere hvorav en har pedagogikk utdannelse, erfarne assistenter og 3 faste vikarier.

-Mat
Vi har fokus på sunn mat og lager mat med barna 3 dager i uken, baker rundstykker en dag og har fremst vegetarmat og fisk de andre dagene. Det er alltid mye frukt å grønt til 3 maten og på bursdager har vi smoothie. 

-Turer å utelek
Vi har et stort å fint uteområde med mange ulike motoriske utfodringer for barna, både skog og lekeapparater. Vi har en handy foreldregjeng som stiller opp å bygger og ordner på dugnader- barnehagen skal både få en ny terasse og sklie ila våren. 
Vi går ofte på tur i nærområdet- her har vi både akebakker, lekeplasser, skog og jorde.

Vi scorer jevnt over bra på foreldreundersøkelser å ligger på et snitt på 4,9/5. Det som går igjen er trygge barn som trives godt, godt samarbeid med foreldrene, bra mat, forutsigbart hvem som barna møter i barnehagen, trygge ansatte.


Vi er en glad gjeng som setter pris på humor å tull i hverdagen, vi har alltid et ledig fang og vi setter barns trygghet høyt, vi har en fleksibilitet i dagene utefra barnas ønsker og vi lager gjerne ulike prosjekter å tar hensyn til barns intresse og medvirkning i disse.
Vi har en personalgruppe med høy kompetanse og mange års erfaring fra barnehage.

Velkommen til oss!
Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn