Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Aktuelle saker:

GOD SOMMER TIL ALLE SMÅ OG ALLE STORE. 

Tusen takk for nok et kjempe fint år med dere alle i Skarva barnehage.

 Vi gleder oss til å se dere alle igjen til høsten.

Og vi gleder oss til å bli kjent med fire nye barn til høsten 2024 


Før opptak ser vi at det er en del spørsmål som går igjen hos dere foreldre som vurderer å søke oss. Mye info ligger under de ulike fanene på hjemmesiden. Finner dere ikke informasjonen dere lurer på, ikke nøl med å ta kontakt! Enten dere vil komme på besøk i barnehagen eller om dere vil sende mail/ringe. Barnegruppe høsten 2024


2 Barn født 2019
4 Barn født 2020 
5 Barn født 2021
4 Barn født 2022
4 Barn født 2023


Av ansatte så har vi en styrer med barnehagelærer utdanning. Viderekurset i spesialpedagogikk innenfor barnehage, CLASS Pre-K-klassifisert, bestått kompetanseheving som omhandler miljø og krenkelser i barnehagen. Daglig leder jobber på avdeling 3/4dager i uken. Vi har en padagog på dispensasjon som er fagarbeider samt gjennomført kompetanseheving som omhandler barnehagemiljø og krenkelser. Flere av de ansatte har gjennomført kompetanseheving som omhandler barnehagemiljø og krenkelser, samt har vi alle god erfaring fra samarbeid tett med spesialpedagoger, fysio- og ergo terapeuter i kommunen. Vi har tre barnehagemedarbeidere med erfaring fra barnehage og hvor en av dem er utdannet barnehagelærer. I Skarva barnehage har vi også to fagarbeidere hvor den ene har pedagogikk-utdannelse. 
Vi jobber med kompetansehevingen TETT PÅ hvor alle ansatte deltar.


Mat
Vi har fokus på sunn mat og lager mat med barna 3 dager i uken, baker rundstykker en dag og har fremst vegetarmat og fisk de andre dagene. Det er alltid mye frukt å grønt til 3 maten og på bursdager har vi smoothie. 

Turer og utelek
Vi har et stort å fint uteområde med mange ulike motoriske utfodringer for barna, både skog og lekeapparater. Vi har en engasjert og dyktig foreldregjeng som stiller opp å bygger, maler, vedlikeholder og ordner på dugnader. Barnehagen skal få oppdatert kjøkken vår/ sommer 2024. 
Vi går ofte på tur i nærområdet- her har vi både akebakker, lekeplasser, skog og jord.

Hvert år scorer vi høyt på foreldreundersøkelser og ligger på et snitt på 4,9 av 5. Det som går igjen er trygge barn som trives godt, godt samarbeid med foreldrene, bra mat, forutsigbart hvem som barna møter i barnehagen, trygge ansatte. Skarva barnehage scorer som en av landets beste barnehager.


Vi er en glad gjeng som setter pris på humor og tull i hverdagen. Skarva ansatte har vi alltid et ledig fang og vi setter barns trygghet høyt. Vi er omsorgsfulle, nære, tilstede, opptatt av et positivt blikk på alle barn. Vi jakter på barnas styrker og løfter disse og barnas selvbilde og skaper et godt barnehagemiljø. 

Vi er lydhøre voksne som er fleksible og gir rom for barnas innspill og ønsker for dagen. Vi slenger oss på barnas interesser og ut fra barnas egne interesser, blir det ofte prosjekter, undring eller utforsking sammen med barna. Vi gir barnas lek stor plass og legger til rette for læring både spontant og i planlagte aktiviteter. 
Vi har en personalgruppe med høy kompetanse og mange års erfaring fra barnehage. Vi jobber med Bærum kommunes kompetanseheving "Tett På"- med mål om å bli en høykvalitets barnehage. 

Velkommen til oss!


Infoskriv til alle foreldre ved oppstart i Skarva barnehage: 

https://admin.mekke.no/data/images/3000/Velkommen%20til%20SKARVA%202425%2C%20info.pdf

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn